top of page

O V E R   O N S

WIE BEN IK?

Bij schoonheidsinstituut Botanique kan u terecht voor verschillende hoogwaardige behandelingen in een sfeervolle en ontspannende omgeving waar rust, gezondheid en duurzaamheid centraal staan. Met mijn vertrouwen in mijn vakkundigheid en meer dan 10 jaar ervaring, streef ik naar het bevorderen van een mooie en gezonde huid. Als specialist op het gebied van huidverzorging, met 5 jaar werkervaring bij Dermalogica, heb ik uitgebreide kennis opgedaan over gepersonaliseerde huidanalyse en huidverbeterende technieken. Na elke behandeling geef ik advies en leer ik mijn klanten hoe ze met de juiste producten hun verzorgingsroutine kunnen optimaliseren, zodat ze het beste resultaat kunnen behalen. Met een diepgaande kennis van diverse merken, vertrouw ik op twee unieke merken: Nimue en Cerepharma.

WAT MAAKT INSTITUUT BOTANIQUE UNIEK?

Bij mij staat de gezondheid van de huid altijd centraal! Wat mij uniek maakt, is mijn  leergierigheid en diepe passie voor alles wat met huidverzorging te maken heeft. Voor mij is elke klant uniek en ik geniet er enorm van om gepersonaliseerd huidadvies te geven. Ik hecht ook veel waarde aan het opbouwen van een connectie en samenwerking met mijn klanten, omdat ik geloof dat dit essentieel is voor resultaatgericht werken.

N I M U E

Is een derma-cosmeceutisch merk dat gebruik maakt van krachtige antioxidanten afkomstig uit de plantenwereld. De filosofie van Nimue richt zich op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonnebescherming. Ikzelf ben enorm gepassioneerd door dit merk vanwege de buitengewone kracht van de ingrediënten die voortkomen uit de natuurlijke wereld van planten.

C E R E P H A R M A

Is ontstaan in België en ontwikkeld door een plastisch chirurg, Dr. Cambier. Dit merk maakt gebruik van sterk geconcentreerde actieve werkstoffen om een breed scala aan huidaandoeningen en huidcondities aan te pakken. Het is ontworpen met de expertise en precisie van een specialist op het gebied van plastische chirurgie, met als doel effectieve oplossingen te bieden voor diverse huidproblemen.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE PRODUCTEN?

Bij mij streven we naar optimale resultaten zonder allergische reacties, en dit doen we door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van parabenen, parfum, alcohol en zijn niet op dieren getest. Daarnaast hechten we veel waarde aan milieubewustzijn en vermijden we het gebruik van minerale oliën, synthetische geuren en kleurstoffen. Deze hoogwaardige producten worden uitsluitend gebruikt door professionele huidexperts en zijn verkrijgbaar in mijn instituut, zodat ook u als klant ervan kunt profiteren.

bottom of page